wandelcoaching

Wandelen geeft rust

Coachingsgesprekken vinden niet alleen plaats in mijn praktijk. Regelmatig neem ik cliënten letterlijk mee de hei op. De natuur werkt rustgevend en helpt om stil te worden in je hoofd. Hierdoor ben je beter in staat te luisteren naar je innerlijk gevoel. Door te wandelen komen zowel je lichaam als zaken die vast zitten in je hoofd in beweging. De wandelsessies bieden ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Deze zijn in de buitenlucht minder ongemakkelijk, mede omdat oogcontact niet altijd noodzakelijk is. De cliënt slaat soms letterlijk een nieuwe, of andere, weg in. Soms buiten de gebaande paden. Zo ontstaan nieuwe inzichten en ideeën waardoor de bekende stip aan de horizon ineens heel duidelijk wordt!


Wandelcoaching is niet alleen geschiktvoor volwassenen. Deze manier van begeleiden is ook voor kinderen heel prettig.

Naast de een-op-een-gesprekken zijn er ook wandelsessies voor kleine groepen. In deze setting ervaart de HSP’ er de herkenning bij anderen. Hierdoor ontstaan er vaak mooie verbindingen.
Ben je benieuwd? Data van de groepswandelingen staan op de website onder het kopje 'agenda'. Geef je de voorkeur aan een individuele sessie? Neem hiervoor dan contact met mij op.

Ik heb bij Ike mogen leren om binnen, bij mijzelf te blijven. Hierdoor heb ik innerlijke rust, zelfvertrouwen en inzichten gekregen. Ik geniet van elk moment!